BF Bygg Alvdal er en av Nord Østerdals ledende boligentreprenører. Administrasjon og lager er lokalisert på Alvdal. Vi leverer hus og hytter fra Boligpartner og tar på oss byggmesteroppdrag som påbygg og restaurering av eksisterende bygg.

Vi er nå på utkikk etter flere dyktige tømrere og lærlinger med stå-på-vilje og interesse for faget. Vi søker fortrinnsvis deg med fagbrev i tømrerfaget, men interesse for faget, relevant erfaring og praksis kan kompensere for dette. Vi tilbyr godt arbeidsmiljø og gode betingelser for riktig person. Du må kunne beherske norsk både skriftlig og muntlig. Førerkort er en fordel. 

Kan det være noe for deg? Ta gjerne kontakt med Gunnar på telefon 95748999 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du har spørsmål. 

Søknader kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Tmrere

 Kunne du tenke deg å bli en del av denne flotte gjengen med tømrere? Da sender du inn en søknad i dag.

 

I romjula har vi gleden av å invitere til flere visninger på Alvdal:

  • 27. desember kl. 12.00 - 12.45, Randmælsveien 16
  • 27. desember kl. 13.00 - 13.45, Spurvtrøa 6
  • 28. og 29. desember 10.00 - 14.00 påmeldingsvisning på Sole

For nærmere informasjon eller spørsmål kan du ta kontakt med Henrik på telefon 90273792.

I Randmælsveien 16 kan du kikke på den moderne sokkelboligen Berga. En innflytningsklar enebolig med svært sentrumsnær beliggenhet på Alvdal. Boligen inneholder hele fire soverom og to bad i tillegg til stue, kjøkken og vaskerom/bod. Dette er en romslig enebolig. De store vindusflatene gjør dette til en lys og trivelig bolig med moderne preg. Integrert garasje i huskroppen og plass til parkering på egen gårdsplass. Ute er det lagt ferdigplen.

 Inngangsparti vinter

I Spurvtrøa 6 finner du Bjørkli. En enebolig fra Boligpartners Nostalgi serie med en romslig stue og kjøkkenløsning, bad/ vaskerom og bod i første etasje. Tre soverom, loftstue og bad i andre etasje. En svært innholdsrik bolig på en solrik tomt. Hvis det er ønskelig med et fjerde soverom kan en del av stua deles av til dette. Boligen er ferdig og innflytningsklar når det måtte være ønskelig. Boligen har også en dobbelt garasje med bod i bakkant. Uteområdet er opparbeidet med ferdigplen og gruset gårdsplass. Spurvtrøa har gatelys og asfaltert adkomstvei. I Måna har du kort vei til lekeplasser, ski- og turløyper samt Steimoegga idrettspark. Det er også gangavstand til dagligvareforretning og barnehage.

Fasade med garasje

 For de som ønsker en omvisning på Sole ber vi om at dere tar kontakt med oss. Vi er tilgjengelige 28. og 29. desember mellom 10.00 og 14.00. For å avtale tidspunkt ber vi dere ringe Henrik på telefon 90273792 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Sole ligger rett sør for sentrum og er nærmeste nabo til Sjulhustunet med barneskole og flerbrukshall. Området er opparbeidet med infrastruktur, veier og gatelys og byggingen av de første boligene er godt igang. På Sole er det tenkt bygget både flermannsboliger og eneboliger.  Området er skrånende og alle tomtene vil derfor få godt med både utsikt og sol. Her har du en en unik mulighet til å sikre deg en ny og energieffektiv bolig på en sentrumsnær tomt. 

Tomtekart med solgte

 

Torsdag 9. juli  inviterer vi til visning av to innflytningsklare boliger på Alvdal. En i sentrum og en i Måna. Begge boligene ligger ute for salg. Er du på utkikk etter ny bolig? Da kan det være lurt å stikke innom. Vi setter ut visnings skilt slik at du lett skal finne frem. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil avtale et annet tidspunkt kan du ringe Gunnar på 95748999.

Berga i Randmælsveien er fra Boligpartners moderne serie. Boligen er svært sentrumsnær med gangavstand til mye; butikker, skoler, barnehage og kommunale tjenester. Det er en sokkelbolig med hele fire soverom og to bad. Et av soverommene har direkte inngang til bad samt walk-in closet. I hovedetasjen finner du et luftig stue- og kjøkkenområde. Moderne kjøkkeninnredning fra Norema med integrerte hvitevarer og Sirius peisovn til kaldere dager. Boligen har en romslig veranda som har godt med sol og er delvis overbygd. Andre ting vi kan nevne er opparbeidet uteområde med plen, boligen er ferdig rengjort, sentralstøvsuger, tett trapp, downlights, og baderomsinnredning med skuffer og speilskap. Ta turen innom Berga torsdag fra 17.00 - 18.00, Randmælsveien 16.

Med sol 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den andre boligen er Bjørkli fra Boligpartners nostalgi serie. Dette er en innholdsrik bolig i et familievennlig område, Spurvtrøa, med totalt 8 boligtomter. I første etasje finner du en romslig entre med god plass til garderobe, teknisk rom, vaskerom og en stor stue- kjøkkenløsning. I andre etasje er det en loftstue, et bad og tre soverom.  I tillegg er det satt opp en dobbelt garasje med bod på tomten. Dette er en bolig du kan flytte rett inn i. På kjøkkenet er det montert innredning fra Norema med integrert oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn fra Gorenje. Det er fritthengende ventilator fra Røros Metall. Boligen leveres med sentralstøvsuger som er plassert i bod i 1. etasje. Fra stue er det utgang til en stor terrasse. Her ar du sol store deler av dagen. Det er også montert en peisovn som gir lun varme på kjøligere dager.Den er ferdig rengjort, opparbeidet plen og innkjørsel er gruset. Fra Spurvtrøa er det kort vei til Steimoegga idrettspark. Det er også lysløype, lekeplass, akebakke og turstier i nærområdet. Kom innom på visning i Spurvtrøa 6 fra 18.30 - 19.30.

Fasade med garasje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan lese mer om boligene på finn.no: 

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=181850770

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=182474586&location=1.22034.20081&location=0.22034

 

BF Bygg   tmrer skes

Vi har to eneboliger under bygging på Alvdal som begge bygges for salg og vi inviterer derfor til visning mandag 6. april.

Etter at dette ble planlagt har situasjonen rundt korona smitte inntatt hverdagen vår. Vi velger å avholde visning, men for å gjøre dette på en trygg måte med så lav smitterisiko som mulig ber vi om følgende:

  • Ta kontakt med oss i forkant for å avtale tidspunkt. Vi tar imot en person/ familie om gangen. Ta kontakt på telefon 62487540.
  • Vi unngår håndhilsing og vi holder god avstand til hverandre.

Her kan du lese mer om de to boligene vi ønsker å vise deg:

Fagertunet ligger rett ovenfor Alvdal sentrum, Steia. Her har vi tidligere i vinter ferdigstilt og overlevert en tremannsbolig. Nå bygger vi en enebolig på samme området. Boligen er av typen Berga fra Boligpartners moderne serie. Dette blir en svært innholdsrik sokkelbolig med P-rom på 117 kvadratmeter. Hovedetasjen inneholder kombinert stue og kjøkkenløsning med utgang til en overbygd terrasse, soverom med walk-in-closet og tilhørende bad. I underetasjen er det tre soverom, kombinert bad/ vaskerom, gang og to boder. Det er i tillegg en garasje integrert i huskroppens underetasje. Uteområdet vil bli opparbeidet med blant annet plen etter ferdigstillelse. Dette er en flott familiebolig for de som ønsker kort avstand til både skoler, barnehage, butikker og kommunale tjenester.  Bildene er illustrasjoner og vil avvike fra virkelig bygg. Kom på visning og se det live!

På vårt boligfelt i Måna bygger vi en enebolig av typen Bjørkli fra Boligpartners nostalgi serie. Dette er en bolig vi har bygget flere av tidligere og det er ikke uten grunn, denne passer for mange familier. Bjørkli har P-rom på 148 kvadratmeter fordelt på to etasjer. I første etasje er det en gang med plass til garderobe og en romslig stue-kjøkkenløsning. Her er det plass til stort spisebord og flere sittegrupper. Her finner du også en bod og et kombinert bad/ vaskerom. I husets andre etasje er det loftstue, tre soverom og et bad. Det bygges også en dobbelt garasje med separat bod. Selve tomta er på litt over ett mål og ligger i et nytt boligfelt med 7 andre eneboligtomter. Måna har i de siste årene vært et svært populært område for nybygging på Alvdal. Gode solforhold, utsikt, nærhet til Steimoegga idrettspark, lysløype, turstier, Plassen barnehage og Joker ligger i gangavstand til Måna. Skolebussen stopper flere steder på Nedre Månavei og frakter ungene trygt frem og tilbake fra skolen. Bildet under viser en tilsvarende bolig bygget i 2019.

Felles for begge boligene er at de er prosjektert og bygget etter TEK-17 og Boligpartners leveransebeskrivelse. Vi legger vekt på god kvalitet på både materialvalg og utførelse i alle våre prosjekter. Tegninger og leveransebeskrivelse kan fås ved henvendelse.Du kan nå oss på telefon 62487540. Vi har selvfølgelig med oss tegninger på visningen. 

  • Mandag 6. april 2020, 16.00 - 17.00 Randmælsveien 14, Fagertunet og 17.30 - 18.30 Øvre Månavei, Spurvtrøa 

Vi setter opp visningsskilt - velkommen!

 

 

 

 

Vårt nyeste prosjekt er Fagertunet på Alvdal som bygges for salg. Tomta ligger svært sentralt til i Brenna med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner. I tillegg er det kort vei til turstier og skiløyper. Tomta ligger svært solrikt til i et skrånende terreng. For mer detaljert informasjon kan du gå inn på FINN og koden 144785264 eller ta kontakt med oss på 62487540. Grunnarbeidet er igang og vi er snart igang med bygging av tremannsboligen. Når det blir ferdig vil det se omtrent slik ut:

3D Fagertunet  

Fagertunet vil bestå av en tremannsbolig og en enebolig. Leilighetene har ulik størrelse og får et felles garasjebygg. To av leilighetene er allerede solgt. Den siste leiligheten har et totalt bruksareal på 78m2 og har to soverom, bad, bod og kombinert stue og kjøkken. Bildet under er en illustrasjon av denne leiligheten. Hvis du ønsker å sikre deg den siste - ta kontakt med oss i dag!

Illustrasjon leilighet 3

Eneboligen er en variant av Boligpartners hustype Berga, som er tilpasset skrå tomter. Huset rommer hele fire soverom, to bad og har godt med bodplass. Soverommet i hoved etasjen har walk-in closet og direkte tilgang til baderommet. Stue og kjøkken er i hovedetasjen på huset, og har store vinduer med flott utsikt over Steia. Fra kjøkkenet kan du gå direkte ut på den delvis overbygde verandaen. Her kan du nyte sola i helt til den går ned.

Berga interir oxi 2017 original

Garasjen er integrert i huskroppens underetasje. I forhold til illustrasjonen trekker vi garasjen lenger frem for å få plass til et ekstra soverom i underetasjen. Når det er ferdig vil det se omtrent slik ut. 

Berga eksterir oxi 2017 original

 

I Idrettsveien på Tynset er vi såvidt igang med grunnmuren til det smarte huset Lugo. Dette er en liten enebolig med alt du trenger på en flate. Huset har en åpen stue- og kjøkkenløsning på over 30 kvadratmeter. Nok plass til å samle venner og familie til hyggelige sammenkomster. Lugo har to soverom, bad og vaskerom/ bod. Boligens bruksareal er på 87 kvadrat. Fra stue er det utgang til en overbyg uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod.

Idrettsveien er et nyetablert og trivelig sameie hvor det fra før er bygget en firemannsbolig og en seksmannsbolig. Nå bygger vi Lugo, og siste byggetrinn vil bli en tomannsbolig. Beliggenheten er sentrumsnær med gangvei til butikker, skoler og offentlige tjenestester som legekontor og bibliotek.

Lugo eksterioer 2017

Huset blir bygget for salg og vil trolig ferdigstilles rundt juletider. Innvendig vil huset få moderne og lettstelte overflater. Det blir eksempelvis ferdigmalte tak- og veggplater, parkett og fliser med varmekabler på gulvene. Kjøkkeninnredning fra Norema med hvite, glatte fronter. Ved interesse kan du kontakte Gunnar Bråten på telefon 95748999. Det er mulig for kjøper å påvirke materialvalgene ved salg i en tidlig fase av byggingen.

Dette er en illustrasjon av interiøret i en Lugo:

Interiør Lugo 3D illustrasjon

Tirsdag 21. februar kl. 12.00 åpnes Rørosmartnan for 164`gang og vi har gleden av å ønske alle velkommen til vår stand i martnashallen Verket. Dette er en ypperlig mulighet for å slå av en prat rundt hus- eller hyttebygging. Vi har god lokalkunnskap om både tomter, ulike bestemmelser som gjelder for disse og hvilke mugliheter dette gir. I tillegg har vi lang erfaring med å sette opp ferdighus- og hytter fra Boligpartner og kjenner produktet og kvaliteten svært godt. Boligpartner har nylig lansert hytteserien Birken. Dette er noe enklere og rimeligere hytter med stort fokus på praktiske- og plasseffektiveløsninger. Disse har vi veldig lyst til å vise frem!

Vi garanterer yrende liv fra tidlige til sent og vi er på plass under hele martnan. Velkommen!

Åpningstidene i hallen er: tirsdag 11.00 - 18.00, onsdag til fredag 10.00 - 18.00 og lørdag 10.00 - 17.00.

Kvarstad eksterioer slider large

Opplev, se og føl hvordan våre arkitekttegnede ferdighus er på innsiden - vi inviterer deg inn på visning:

Lørdag 11. februar 13.00 - 15.00 i Brenna på Alvdal viser vi frem en Dalsheim med dobbelt garasje integrert i huskroppen.

Dalsheim vinter

Dalsheim fra Boligpartner er en enkel men svært innholdsrik bolig på ett plan som gjør at du kan bo i boligen i mange år. Det er kanskje derfor vi har bygget så mange av denne modellen. Denne kundetilpassede Dalsheimen inneholder hele 3 soverom, kombinert stue og kjøkken med utgang til overbygd terasse. Bad, separat toalett og vaskerom med egen inngang. For å komme inn i garasjen går du tørrskodd gjennom svalgangen. En kjempefordel hvis det regner eller snør ute.

Gunnar, vår husselger er tilstede fra 13.00 og utover og han kan fortelle deg nærmere om materialvalg, muligheter for å gjøre tilpasninger, finansiering, tomtemuligheter og eventuelt andre spørsmål du måtte ha.

Huset er bygget øverst i Brenna. Fra rv3 tar du av ved Shell, svinger til venstre og fortsetter under undergangen. Ved Øwretun barnehage tar du til høye og kjører forbi Solsiden omsorgsheim, ta første til venstre når du har kommet opp bakken. Da holder du til høyre til du kommer på toppen av feltet. Vi setter også opp skilt slik at du finner frem.

Hvis det er andre modeller du kunne tenke deg å kikke nærmere på så har Boligpartner visning mange steder denne dagen. Ta en titt inne på www.Boligpartner.no så kanskje det er visning på akkurat ditt drømmehus denne dagen.

Velkommen til visning!

 

På grunn av økt etterspørsel etter våre hus- og hytter fra Boligpartner søker vi dyktige og kvalifiserte tømrere/ bygningssnekkere og tømrer BAS. Selvstendige tømrerlag for innleie på prosjekter er også interressant.

Vårt distrikt strekker seg fra Røros i nord til Stor Elvdal i sør og arbeidssted vil derfor kunne variere noe. Vi setter opp både hus, hytter, tilbygg og tar på oss rehabiliterings oppdrag. Administrasjon og lager er på Alvdal. i 2016 var vi 12 ansatte og omsatte for ca.28 millioner.

Vi har høyt fokus på feilfrie boliger ved overlevering til kunde. Dette krever kvalitetsbevisste tømrere, og vi setter store krav til profesjonalitet og yrkesstolthet.

Ønskede kvalifikasjoner:

- Fagbrev eller lang og relevant erfaring

- Faglig dyktig, ansvarsfull, fleksibel og selvstendig

- Stå-på vilje og godt humør

- Må beherske norsk muntlig og skriftlig

- Førerkort i klasse B

Vi kan tilby:

- Konkurransedyktige betingelser

- Varierte og spennende arbeidsoppgaver

- Et selskap i god utvikling

- Godt arbeidsmiljø

- Firmabil til BAS

- Gode forsikringsordninger

Søknad:

Ser dette spennende ut?

For spørsmål om stillingen og innsending av søknad, kontakt:

- Daglig leder Gunnar Bråten på telefon 95748999, eller send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så raskt som mulig!

Dalsheim vinter