Velkommen til Sole!

Her har vi fem svært sentrumsnære tomter for bygging av eneboliger. Tomtene ligger på toppen i et felt som skal bebygges med to- og tremannsboliger av ulik størelse på den nedre delen. Tomtene er byggeklare - infrastruktur er på plass og vi starter byggingen av den første tomannsboligen sommeren 2020. På Sole får du både flott utsikt og lang solgang. Beliggenheten er super i forhold til det meste av sentrumsfunksjoner. Du blir nærmeste nabo til skole og flerbrukshall på Sjulhustunet, gangavstand til Steia med butikker og kommunehus, barnehage og ungdomsskole er i umiddelbar nærhet. Turmulighetene er mange både sommer og vinter. Veien opp til den populære Høståsbua går rett ovenfor tomtene. 

Hvis du ønsker å sikre deg en tomt her så ta kontakt med oss på telefon 62487540. Vi blir gjerne med på tomtevisning og viser deg kvalitetene på de ulike tomtene. 

Tomtene selges med byggeklausul. 

Utsikt fra tomt 2 Sole BF Bygg Alvdal Boligpartner 

Vi har 5 byggeklare tomter i Øvre Måna på Alvdal som selges med byggeklausul.

Alle tomtene er flate og har veldig fin byggegrunn bestående for det meste av sand. Vegetasjonen rundt består av lyng og spredte furutrær. Det er flotte solforhold hele dagen og flere av tomtene har utsikt mot plassen og innover Sølndalen. Adkomstveien vil bli asfaltert (etter anleggsperioden)og det blir satt opp gatelys.

Området har veldig mange gode kvaliteter og har vært et populært område for nybygging i Alvdal i mange år spesiellt blant barnefamilier. Nærheten til Steimoegga Idrettspark, lysløype og turstier er viktig for mange. Felles lekeplass med stor akebakke ved det gamle kommunale boligfeltet kan benyttes av alle. Denne driftes av Måna Velforening og det oppfordres til medlemsskap der. I tillegg er det en lekeplass mellom dette feltet og Måntunveien - et ferdig utbygd boligfelt. Skolebussen stopper flere steder på Nedre Månavei og frakter skoleelever trygt til og fra skolen på Sjulhustunet. Plassen barnehage og Joker butikken ligger i gangavstand til Måna. 

Ta gjerne kontakt med oss for en tomtebefaring, du når oss på 62487540. Vi viser deg gjerne de ulike tomtene og hvilke hus som kan passe på tomten. 

17 kilometer fra Røros sentrum, ikke langt fra Glåmos, ligger naturskjønne Bukkvollan. Der har vi 7 flotte hyttetomter til salgs. Tomtene er fra 1,3 til 1,8 mål store. Det er opparbeidet vei, vann og strøm fram til tomtegrensen. Tomtene koster 400 000,-.

Tomter Røros Bukkvollan

Røros er kjent for ekte gjestfrihet, deilige måltider og god atmosfære. Et yrende folkeliv, kunsthåndverkere og innholdsrike butikker gir et hyggelig avbrekk mellom turene i fjellet.

Med sin knitrende hvite snø og skiløyper så langt du kan se er Røros et perfekt reisemål for vinterlige aktiviteter. Milevis med oppkjørte skiløyper i variert terreng som passer fo alle. Hummelfjell Alpinsenter på Os gir utfordringer for hele familien. Frister det med større utfordringer, er det ikke langt til alpinanleggene i Fünesdalen.

Om sommeren er det et yrende liv i Rørosgatene og fjellet lokker med sine vidder. Sykkelturer i setergrendene, toppturer eller fiske er noe av mulighetene. Regionen byr også på en rekke konserter og kulturelle arrangementer.

Ta kontakt med oss på telefon 957489999, så blir vi gjerne med på en tomtebefaring.